Din väg: Bo på skolan » Aktiviteter

Stiernhööksgymnasiets internat

Aktiviteter för dig som bor på internatet

Varje vecka anordnar jouren aktiviteter vilka du anmäler dig till vid kvällsfikat. Det kan vara saker som innebandy, filmkväll, pysselkväll med mera.
Varje vecka har du möjlighet att åka med jourens minibuss och handla. Två gånger i veckan erbjuder internatet dig att åka till Enåbadet och bada. Du har även möjlighet att låna gymnasiets hästar och vara med på "Öppet stall" någon kväll i veckan.

Stiernhööksgymnasiet har eget elev/personal-gym och bilverkstad som eleverna får använda till sina fordon. En av gymnasiets idrottssalar används flitigt av internateleverna på kvällarna.

Varje kväll serverar jouren kvällsfika som är gratis för alla elever på internatet. Du kan dem på vårt gratisnummer 020-3 70 000.

Stiernhööksgymnasiets gym

Denna sida uppdaterades 2016-09-14 av Jeanett Walerholt Rousu