Stiernhööksgymnasiets internat

Boende årskurs 2

Under årskurs 2 kan du välja mellan att bo på Björnen, Järven, Lodjuret, Vargen eller P-huset. Här delar eleverna lägenhet tre och tre, självklart har man eget låsbart rum i lägenheterna!

Alla boenden har trådlöst internet!

Björnen, Järven, Lodjuret och Vargen

Björnen, Järven, Lodjuret och vargen

Våra första hyresgäster flyttade in 18/8 2010 i splitter nya bostäder!
I varje lägenhet bor tre elever med var sitt eget låsbart rum. Dusch, toalett, allrum och kök är gemensamt för de tre som delar lägenhet. Bostäderna är utrustade med väggteve, trådlöst internet, värmegolv, diskmaskin, micro och tvättmaskin.

Hyran är 595 kr/vecka. Inklusive frukost!

Ett rum i boendet Björnen

P-husetP-huset

Korridorsboende 25 m från skolans huvudbyggnad Tunet. Här finns plats för 5 elever i eget rum och en elev i egen liten lägenhet (etta).

Eget rum 500 kr/vecka
inklusive frukost.

Liten lägenhet
580 kr/vecka
inklusive frukost.

Kök, dusch, allrum och tvättstuga delar du med de andra i boendet.
Du behöver ha med dig sängkläder (inkl. täcke och kudde) samt köksredskap om du tänker laga mat i boendet.

P-huset    Foto: © Jeanett W Rousu

Internatföreståndare